Company Detail

  1. Home
  2. Sales
  3. Company detail
Freelancers
employer

About “Otha Muddiman”

Vaikka Texas Hold’em on yleisimmin pelattu pokerin muunnelma, on tärkeää olla tietoinen siitä, että pokeri on monipuolinen korttipeli, jokaisella on omat ainutlaatuiset säännöt ja strategiat. Tässä muutamia suosittuja pokerin muunnelmia harkita: Kuten aiemmin mainittiin, Texas Hold’em on yleisin pokerin muunnelma, joka tunnetaan yksinkertaisuudestaan ja strategisesta syvyydestään. Pelaajat saavat kaksi reikäkorttia ja käyttävät niitä yhdessä viiden yhteisökortin kanssa parhaan käden tekemiseen.

Tutkimalla eri pokerivariantteja. Tietenkin voit taittaa, mutta jos sinulla on arvo flopissa ja heillä ei ole mitään, katsot 70/30 mahdollisuutta voittaa. Kolmen pelaajan kanssa tämä on paljon mukavampaa sinulle. Voit lyödä vetoa ja toivoa, että heillä ei ole kättä, tai voit lyödä vetoa parantaaksesi kertoimet. Nyt sinulla on 55/45 mahdollisuus voittaa potti, kun taas muiden pelaajien 60/40 mahdollisuus.

Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta. Tässä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop.

Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon. Jos laitat sirun koon oikealle hyvän käden yläpuolelle, paras, mitä voit toivoa, on suora gutshot. Olet melkein aina jäljessä täältä, joten tarkistamisesta tulee tapa.

Tämä tapahtuu uudelleen ja uudelleen. Mutta samalla tiedämme, että pokerin peli on bluffista ja sen taustalla olevasta psykologiasta, joten aina on se kysymys, joka jää ratkaisematta. Minulla on teoria siitä, mikä toimii parhaiten aloittelijoille: mikä toimii parhaiten, comparebuzz.net ei ole poimia mitään strategia-kirjoja ja vain istua kotona viikkoja tai kuukausia toivoen, että voit jotenkin saada käsityksen kirjasta siitä, mitä tehdä tai katsella muita ihmisiä pelaamaan.

Pokeripeli on tarpeeksi vaikea kehittyneille pelaajille ja ei ole mitään parempaa kuin pelata alhaisella panoksella ystävien tai tuntemattomien kanssa. Kyllä, on olemassa tiettyjä pelin perusteita ja perusstrategioita, mutta se vain saa pelaajan turhautumaan. Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan pelistä, on useita artikkeleita, jotka ovat osa tätä sarjaa, ja niille, jotka ovat uteliaita tietämään, miksi sinun pitäisi maksaa laadukkaista pokerin opetusohjelmista erityisesti perusasiat, niin kutsun sinut oppimaan lisää minusta About-sivulla.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.